Nu börjar revolutionen!

Tillsammans kan vi ta tillbaka kontrollen över vår information från staten och företag. Det kommer att innebära att du inte blir passivt utlämnad till vad andra samlar in för information om dig, utan du kan själva vara med och styra det. Bedragare kommer att få det svårare eftersom du kommer att ha koll på det som händer med din information, och du kommer att veta lika mycket som t.ex. banken, vilket gör att du kan förhandla bättre om priser och erbjudanden. Det bästa av allt är att det dessutom är både enkelt och säkrare än idag.

Om du tycker att det känns osäkert med att gå över till digitala pengar så är Trapeza det skyddsnät du behöver, eftersom vår tjänst bygger på att det inte finns någon enstaka aktör som kan stänga eller låsa ett konto så kommer du att kunna skydda din frihet.

Vad väntar du på?

Nu förändrar vi världen!

Lämna en kommentar